Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5

Midgetgolfbaan de Dikkenberg     Bennekom     06-38883082LOCATIE

Gelegen in de bossen nabij Bennekom vindt u ons fraaie midgetgolfpark. Met trots kunnen wij zeggen, één van de mooiste midgetgolfbanen in Nederland.ONZE BANEN

Onze 18 banen zijn uitstekend onder-houden en hebben diverse moeilijk-heidsgraden. Met deze grote diversiteit aan banen, van vlakke baan tot een baan met een serieuze looping, kunt u zowel terecht voor een leuke dag plezier als voor een serieuze wedstrijd.FOTO'S

Veel van onze gasten beleven een leuke middag in een prachtige omgeving. Na het midgetgolfen en een lekkere wandeling kunt u genieten van een overheerlijke kop koffie met gebak op ons terras. Bekijk hier de de foto's van onze prachtige natuur.

bekijk de kaart...
bekijk onze banen...
bekijk meer foto's...Laatste nieuws


WIJ ZIJN WEER OPEN !

Wij hanteren de geldende coronaregels van de overheid. Dat betekent maximaal 4 personen per baan en 1½ meter afstand van elkaar en anderen bewaren. U kunt bij ons ook met pin betalen.

Het terras is nog gesloten, maar u kunt aan de balie een drankje of een ijsje halen. Vanaf 28 april gaat het terras weer open. Houd de website in de gaten voor de actuele openingstijden en regels.
U kunt niet reserveren vooraf.

Graag tot ziens!